Aktuális
2013
aug
06

CSALÁDI HÁZUNK SIKERES HŐSZIGETELÉSE

Praktikus apróságok  

Hazánkban a vidéki családi házak többsége, több mint kétmillió ingatlan 1945 és 1990 között épült. Egy átlagos ház élettartama körülbelül 50 év, s napjainkban ezért az épületállomány megújítása szükségessé vált. Az életminőség javítása, környezettudatosság, energiaköltségek hatékonysága és megtérülése mellett a tulajdonosokat egyszerű, hétköznapi kérdések ösztönzik az átalakításokra: magas fűtésszámlák kifizetése, télen a hideg, nyáron a túlzott felmelegedés, fokozott zajterhelés, levegőszivárgás, gombásodás és penészesedés leküzdése.

Sokan nem is tudják, mielőtt szakemberhez fordulnak, hogy ezek a problémák a jól megválasztott hőszigeteléssel megszűnnek – s akár 70 százalékkal csökkennek az energiaköltségeink is!


2013
aug
02

Új ügyvezetőt nevezett ki a Grainger a Fabory élére

 

CHICAGO (2013 július 26.) – A Grainger (NYSE: GWW), ma bejelentette, hogy John Kault nevezték ki az elnök vezérigazgatói posztra a Grainger európai leányvállalatánál a Fabory Csoportnál, ahol 2012-ben az eladások értéke meghaladta a 240 millió eurót. Kaul korábban Nyugat Kanadában a Grainger kanadai leányvállalatánál, az Acklands-Grainger-nél töltötte be az elnök vezérigazgatói posztot. Jelenlegi beosztásában Oswald van den Belt helyére lép majd, aki nemrégiben távozott a Fabory éléről más lehetőségeket keresve.


facebook
background background background background background background