Aktuális
2014
máj
27

Fenntartható Energia Hét

Magyar Urbanisztikai Tudásközpont  

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont a Fenntartható Energia Hét (2014. június 24-27.) keretein belül egy olyan gyakorlatorientált rendezvény megvalósítására törekszik, amely lehetővé teszi a városkommunikáció népszerűsítését az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében. Ebből az alkalomból Városkommunikációs Mesterkurzust  szervezünk, amelyre fiatal építész/építőmérnök, közgazdász és kommunikáció szakos hallgatókból álló vegyes csapatok jelentkezését várjuk, feladatuknak pedig Újpest déli szegmenséből kiválasztott lakótelepi rész energiatudatos megújításához szükséges kommunikációs tervének elkészítését és annak prezentálását tűztük ki.

 A kommunikációs terveket neves, szakmai zsűri bírálja el.

A díjazásról:

 1.       helyzett csapat jutalma:             300.000 Ft

 2.       helyezett csapat jutalma:           200.000 Ft

 3.       helyezett csapat jutalma:           100.000 Ft

A pályázati kiírást mellékelve találja, illetve az alábbi linken: http://mut.hu/?module=news&action=show&nid=204859#MIDDLE

A kép forrása: MUT


2014
máj
22

CONSTRUMA DÍJAS ÚJDONSÁG

A minőség garanciája egy kézből  

A ROCKWOOL eddig is a hőszigetelő anyagok szakértőjeként volt ismert, most azonban továbblépett a vállalat: megalkotta az ECOROCK homlokzati hőszigetelő rendszert, ami a 2014-es Construma Díjat is kiérdemelte. E homlokzati rendszer használata a fűtésszámlák érezhető csökkenésén túl tűzvédelmet, kellemes belső klímát, valamint a vakolatszínek széles választékát is biztosítja – bármilyen homlokzatról is legyen szó.


facebook
background background background background background background