Események
2013
dec
20

ÉTE 3. Szakmai Fóruma - Elektronikus építési napló

Az Építéstudományi Egyesület Építéskivitelezési Szakosztálya szervezésében 

Az ÉTE 3. Szakmai Fóruma soronkövetkező előadásában az elektronikus építési napló vezetéséről, annak bemutatásáról lesz szó az alábbiak szerint:

ÉTE  3. Szakmai Fóruma – MEGHÍVÓ

Ingyenes kreditpontos továbbképzés!

Időpont: 2013. december 20. péntek 14:30

 


2013
nov
22

ÉTE Építésmenedzsment és Technológia Konferencia 2013

 

Az Építéstudományi Egyesület 2009-ben elsőként, hagyományteremtő céllal megszervezte az ÉTE Építésszervezés és Építéstechnológia konferenciát, amelynek alcíme a következő volt: Innovatív módszerek és technológiák. A hagyományteremtést folytatva a második konferenciát 2010. október 28-án szerveztük, melynek alcíme: Építőipar a fenntartható fejlődésért. A témakörben a harmadik konferenciát 2011. október 28-án rendeztük meg, melynek alcíme: „Fejlődési lehetőségek az építőipar területén”. 2012. november 23-án ismét megrendeztük a konferenciát, melynek alcíme: A megújuló hazai építőiparért.

A konferencia az egyetlen olyan hazai tudományos, szakmai rendezvény az építőipari kutatók, szakemberek számára, mely akadémiai kívánalmaknak megfelelő publikálási lehetőséget nyújt.  Azon előadók, akiknek a publikálás a szakmai előmenetelük számára alapvető, kérhetik az előadás anyagának lektorálását, s az így referált cikkek ISBN számmal rendelkező konferencia kiadványban jelennek meg


facebook
background background background background background background