Események
2013
szept
11

Épületlátogatási program - CET

 

A CET épület (Centrál-European Time) Közraktárak épületegyüttes  felújítási projekt; azaz az „üvegbálna” épület megtekintése a helyszínen az ÉTE épületlátogatási programjéban 2013. szeptember 27-én.


2013
szept
02

Kórházak újraértelmezése: európai kihívások - workshop 2013. október 7-9.

 

Az egészségügy állandóan egyensúlyozni kényszerül a folyamatosan fejlődő otthoni és alapellátások között, de a kórházak még mindig ikonikus intézmények az európai egészségügyi rendszerekben, mivel mágnesként vonzzák a beruházásokat, képzéseket, oktatási és kutatási tevékenységeket és természetesen kiemelkedő szerepük van a diagnosztikai, gondozási és gyógyítási tevékenységek területén.
Létrehozni és fenntartani egy kórházcentrikus egészségügyi rendszert költséges, illetve a betegek magas elvárásai a kórházi szolgáltatások iránt sokszor nincsenek összhangban az eredményekkel. Bár számos esetben - az ellátás szempontjából - a kórház tekinthető megfelelő megoldásnak, mindannyian tudjuk, hogy a szolgáltatások és az infrastruktúra átszervezésével, a lehetséges és rendelkezésre álló technológia használatával, valamint legfőképp a megalapozott döntéshozatallal jóval többet tudunk tenni a hatékonyság és az eredményesség érdekében.


facebook
background background background background background background