Aktuális
2014
márc
10

Ybl Szakmai Nap és Konferencia 2014. március 11.

 

A rendezvény célja az Ybl Miklós Építéstudományi Kar szellemi, kulturális és tudományos élete színvonalának emelése, valamint az építéstudományok iránt érdeklődők számára betekintést nyújt a szakma rejtelmeibe.
Népszerűsíteni szeretnénk a környezettudatos szemléletet, ez által növelve az új technológiák társadalmi elfogadottságát. Rendezvényünk nyilvános, és ingyenesen látogatható a nagyközönség számára.
Kollégáimmal bízunk benne, hogy Helyi Bizottságunk eddig megszerzett tapasztalatait kamatoztatva ismét színvonalas rendezvényt tud nyújtani, melyen biztosítani tudjuk az előadók és látogatók számára az eredményes részvételt.

 


2014
márc
10

ELKEZDTÉK A TERMÁLHŐELLÁTÓ HÁLÓZAT FELÚJÍTÁSÁT ÉS BŐVÍTÉSÉT SZARVASON

 

Idén februárban elkezdődtek a szarvasi geotermikus rendszer fejlesztésének kivitelezési munkálatai. Szarvas Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében benyújtott sikeres pályázatával közel 623 millió forintos támogatást nyert termálhőellátó hálózatának felújítására és bővítésére. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


facebook
background background background background background background