Aktuális
2014
márc
12

AKÁR 30 SZÁZALÉK MEGTAKARÍTÁS AZ ENERGIAKÖLTSÉGEKEN

 

Az Európai Unió támogatásával működő három éves, az energiahatékony várostervezést elősegítő programtervről Ongjerth Richárd, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont ügyvezetője a KLENEN ’14 Konferencián beszélt 2014. március 11-én, kedden, Kecskeméten. A tananyagfejlesztések megkezdődtek, az első oktatási kurzusokra nyártól lehet számítani. A képzéseken tanultak alkalmazásával a települések akár 30 százalékot is spórolhatnak energiaköltségeiken.


2014
márc
10

Ybl Szakmai Nap és Konferencia 2014. március 11.

 

A rendezvény célja az Ybl Miklós Építéstudományi Kar szellemi, kulturális és tudományos élete színvonalának emelése, valamint az építéstudományok iránt érdeklődők számára betekintést nyújt a szakma rejtelmeibe.
Népszerűsíteni szeretnénk a környezettudatos szemléletet, ez által növelve az új technológiák társadalmi elfogadottságát. Rendezvényünk nyilvános, és ingyenesen látogatható a nagyközönség számára.
Kollégáimmal bízunk benne, hogy Helyi Bizottságunk eddig megszerzett tapasztalatait kamatoztatva ismét színvonalas rendezvényt tud nyújtani, melyen biztosítani tudjuk az előadók és látogatók számára az eredményes részvételt.

 


facebook
background background background background background background